BTW TERUGGAVE VOOR NEDERLANDSE BEDRIJVEN

Automatiseer uw buitenlandse belastingaangiften en bespaar 10% tot 15% op de totale reis- en verblijfskosten.

Nederlandse bedrijven verliezen miljoenen euro’s omdat de btw op hun buitenlandse uitgaven niet correct en volledig teruggevraagd wordt. VAT4U Nederland automatiseert dit proces en zorgt voor extra kracht bij uw terugvordering.

Verminder uw verlies tijdens het reizen via Europa’s meest toonaangevende geautomatiseerde btw-teruggaaf platform. VAT4U Nederland maakt van een complex proces een eenvoudig te beheren online oplossing, waarbij organisaties hun buitenlandse kosten eenvoudig kunnen vastleggen. De uitgebreide oplossing van VAT4U zorgt voor de rest.

Ons platform is uitgerust om alle duizenden btw-regels in de EU automatisch te verwerken, zodat uw btw-vorderingen eenvoudig ingediend kunnen worden bij de relevante belastingdienst.

Elimineer belangrijke verliezen op uw inkomsten door uw buitenlandse btw terug te vorderen met VAT4U Nederland.

ONZE VOORDELEN

GELD VERDIENEN & BESPAREN

Gebruik VAT4U om het resultaat onder de streep te verbeteren – door het terugvorderen van btw bespaart en verdient u eigenlijk tegelijkertijd geld.

TIJD WINNEN & BESPAREN

De kracht van digitale automatisering – bespaar tijd en stop met het gebruik van langzame, traditionele methoden, VAT4U digitaliseert en optimaliseert uw processen.

BTW-TERUGGAVE - REIZEN

Of u nu een zakenreiziger, een freelancer, een bedrijf of een wereldwijd conglomeraat bent, wij kunnen de btw op uw Europese uitgaven voor u terugvorderen.

BTW-TERUGGAVE - SUPPLIES

Buitenlandse activiteiten en mondiale levering van producten en diensten kan resulteren in hoge kostenposten.
VAT4U helpt u om alle btw op uw reis- en onkostendeclaraties, alsmede op uw leveranciersfacturen, terug te vragen.

KRACHTIG & VEILIG

Wij helpen bij het versterken van het T&E-beleid, compliance & gegevensbeveiliging, waardoor een maximaal teruggaaf potentieel wordt gegarandeerd. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers in Duitsland.

ALTIJD EN OVERAL!

VAT4U is een cloud technologie platform, zonder geïnstalleerde software. Dit betekent dat u altijd, overal en op elk apparaat toegang hebt – het enige wat u nodig hebt is Wi-Fi!

WAT ONZE AANBEVOLEN PARTNER ZEGT
VAT4U brings added-value to our business by allowing our clients to maximize VAT claims on expenses managed with our solution, SRXP.- Pieter Verbruggen, CEO - SRXP, Netherlands
Travel industry providers p1
VAT ERP software l2
VAT ERP software l3
VAT ERP software l5
VAT ERP software l6
VAT ERP software l7

EUROPE’S FIRST AUTOMATED VAT REFUND PLATFORM.

1. GRATIS AANMELDEN

VAT4U is gratis om aan te melden en uit te proberen, binnen 3 minuten kunt u aan de slag.
Er zijn geen kosten aan verbonden totdat u btw gaat terugvragen!

2. REISKOSTEN VERZAMELEN

Het hele jaar door verzamelt u zowel reis- en onkostendeclaraties als leveranciersfacturen – dit kan een enorme hoeveelheid btw zijn.

3. UITGAVEN IN VAT4U INVOEREN

De volgende stap is het invoeren van uw uitgaven in de VAT4U-portal. U kunt dit handmatig doen, maar met onze import/export connectors in het invoeren van een grote hoeveelheid gegevens in 1 keer ook mogelijk.
VAT4U toont dan direct uw teruggave potentieel.

4. DE BTW-DECLARATIE VOORBEREIDEN EN INDIENEN

Tijdens deze stap analyseert VAT4U uw gegevens op onnauwkeurigheden & compliance en nadat de slimme controles zijn afgerond kunt u met één druk op de knop uw claim indienen.

5. DE BTW TERUGKRIJGEN

Zodra de Belastingdienst uw btw-declaratieverzoek heeft goedgekeurd, wordt het geld aan u teruggestort met aftrek van de VAT4U servicekosten! Net zo makkelijk als 1, 2, 3, 4, 5!

Meer informatie voor Nederlandse bedrijven & zakenreizigers

* vereistWHAT ARE YOU WAITING FOR?

Stop losing money while travelling & operating internationally, with Europe’s leading automated VAT refund platform!

en_USEnglish
fr_FRFrench nl_NLDutch es_ESSpanish it_ITItalian en_USEnglish